Loading…
0494 89 97 19
Donkerstraat 2, Neerijse

Door onze coaching word je geholpen om je doelen te bereiken zodat je het leven kan leiden dat bij je past. Je zal je eigen potentieel ontdekken en meer autonomie ervaren.Kindercoaching

Loopt je kind vaak tegen hetzelfde aan? Heb je vragen over de opvoeding? Voelt je kind zich onzeker, wordt hij/zij geplaagd? Of weet je met al die emoties geen weg meer? We kijken samen met je kind en met jouw, als begleider hoe we het voor iedereen weer aangenaam kunnen maken.

Therapeut: Anke De Broeck, Sabrine Vandendriessche


Loopbaanbegeleiding

Pieker je vaak over je werk? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vraag je je af of je jouw talenten beter kunt inzetten? Droom je over verandering maar kom je niet tot actie? Dan is loopbaancoaching iets voor jou!

Therapeut: Helga Buffels


Lifecoaching

Je bent hier welkom met elke vraag: stappen zetten naar gezonder en bewuster leven? Leren omgaan met emoties, stress, onzekerheid en perfectionisme? Verkrijgen van meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen, meer genieten van het leven,…

Therapeut: Helga Buffels


 Vitaliteitscoaching

Voel je je vaak futloos? Heb je CVS, ME, fibromyalgie? Heb je allerlei onduidelijke lichamelijke klachten? Wil je gezonder en bewuster leven? Wij helpen je op weg naar een leven met meer vitaliteit en meer evenwicht! We zoeken naar de tools die jou kunnen helpen.

Therapeut: Anke De Broeck, Sabrine Vandendriessche